Menu
Вашата количка

Индивидуална оферта за всеки клиент

Сервиз за ремонт на инверторни и хиперинверторни климатициСервиз за климатици в Пловдив,София,Хасково и Варна.

Ние разполагаме със сертифицирани техници за сервизиране на климатична техника и работа с флоросъдържащи парникови газове(фреон). Сервизните ни бази са снабдени с всички необходими инстроменти за ремонт и диагностика на климатични инсталации. В складовата си база разполагаме с богато наличие на резервни части за инверторни и хиперинверторни климатици на Японските и Китайски производители като Daikin,Mitsubishi,Toshiba,Panasonic,Hitachi,Sharp,Fujitsu-General,Gree, Midea,Aux и много други марки. 

Нашият сервиз за климатици е снабден с всички необходими инструменти за  отстраняване на повреди по климатиците ,като смяна на компресори, четири пътни вентили, кранове, ремонт и подмяна на елементи по електрониката на климатиците. Предлагаме голямо разнообразие от услуги свързани с правилното експлоатиране на климатиците и тяхното сервизиране.

Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .