Menu
Вашата количка

Индивидуална оферта за всеки клиент

Проектиране и инсталиране

"Катрина смарт 8" ООД (Смартклима) е компания с дългогодишен опит в сферата на климатизацията на сгради в България от около 5 години работим и в цяла Европа.

Компанията ни разполага с екипи от инженери в сферата на климатичните системи, който са готови да изготвят и инсталират климатични инсталации от всеки тип подходящ за климатизирането на сграда.

Проектирането на климатична система може да не изглежда много работа, но всъщност е много сложен процес. Това е така, защото всяка сграда е различна. Дори когато веднага знаем от какъв тип система се нуждаете, все пак трябва да разработим най-ефективната, рентабилна и атрактивна настройка за вас.

Основни моменти в процеса на проектиране на климатик:

  1. Извършваме подробно проучване на сградата
  2. Изчисляваме необходимата отоплителна  и охлаждаща мощност
  3. Определяме  набор от подходящи системи с необходимия капацитет
  4. Обсъждаме опциите с нашия клиент
  5. Избираме заедно най-подходящата система и всякакви адаптивни опции
  6. Определяме оптималните позиции за системата 
  7. Изготвяме оферта за инсталацията

Когато проектираме системи за нашите клиенти, ние винаги ги превеждаме през различните опции. Докато окончателното решение зависи от тях, ние използваме нашите знания и опит, за да дадем информирани препоръки.

Ако желаете СМАРТКЛИМА да проектира и инсталира вашата климатична система не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0896 325 400 или през формата за контакти. Както винаги ние ще ви изготвим безплатно оферта за климатична инсталация

Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .