Menu
Вашата количка

Индивидуална оферта за всеки клиент

Безплатно консултиране за избора на климатик или термопомпа

Смартклима предлага на своите клиенти професионалнa консултация за избора на климатична инсталация или друг вид отопление което можете да закупите от нас.

 Оглед на посочен от Вас адрес.
 Екипи от наши специалисти ще ви посетят за да се   консултирате с тях какъв климатик, термопомпа или   друг вид инсталация Ви е необходима , за да   постигнете максималния комфорт и енергиина   ефективност за отопление или охлаждане на Вашите   помещения. Специалистът който ще ви посети ще ви   предложи най добрите варианти за оборудване и   съответно инсталирането на продукта който заедно   сте избрали. Огледът е напълно безплатен за нашите   клиенти, който вече са закупили продукти от нас или   запазiли. За посещения в Пловдив, София, Хасково   се заплаща такса от 30 лв. които при последвала   покупка от нас ще бъдат приспаднати от цената на климатичната инсталация. За извършването на огледи извън посечените населени места се доплащат транспортни разходи ако не бъдат съобразени с други задачи в района който се намирате . 


Отдалечен оглед 
Новото което можем да ви предложим е ни изпратите снимки на 
вашето помещение и ни обясните с кратко описание какво желаете
,ние ще се постараем максимално да ви насочим към това което е най
подходящо за Вас. При този оглед не се налага посещение от наш екип 
преди извършването на самата инсталация .
Можете да ни изпратите снимки на:
email; smartklima.com@gmail.com
Viber ; 0896 325 400
Ще се опитаме да ви отговорим максимално бързо.


Ако желаете да извършим оглед на посочен от Вас адрес можете да го заявите по телефона или като ни оставите съобщение в през контактната ни форма.
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .