Menu
Вашата количка

Индивидуална оферта за всеки клиент

Общи условия

Обявените условия, които се намират на https://smartklima.com

„ОБЩИ УСЛОВИЯ“ - има настоящи общи условия. С кликването върху който се намира линк, бутон или приложение, намиращо се в сайта, с извършване на линка, която се намира за тези общи условия, ползвателят е изрично и безусловно се предполага, че с настоящите общи условия за всички сайтове и платформи за покупки от разстояние, което се намира се на https://smartklima.com

Катрина смарт 8 ООД е дружество с ограничена отговорност, регистрирано в Търговски регион при Агенция по списък на ЕИК 201238259, със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив ул. Златорог 1, препоръчано по-долу Смартклима или Дружество.

Лица, ползвайте сайт и онлайн магазини със лица, използвайте функционалността на сайта и потребителите по смисъла на Закон за защита на хора, препоръчани по поръчка на потребител / или или потребител / и.

Сайтът изглежда уебсайта, който се намира на nahttps: //smartklima.com

"ОНЛАЙН МАГАЗИН" е ​​виртуалният магазин, който се намира на https://smartklima.com, предлагащ възможност за закупуване на магазини през Интернет.

Раздел II Общи условия за ползване на сайта на Смартклима

Следвайте условия, които трябва да се използват между вас и Смартклима. Осъществявайте достъпни, браузърни и / или отговарящи на този уебсайт, Вие трябва да представите, че сте провели, разбрали и сте се обърнали да бъдете обвързани от тези условия, като че ли ще запазите всички налични правила за закони и други изисквания. Ако не приемате тези условия, моля не използвайте този уебсайт.

Всички изображения, текстове, флаш анимации и др. със запазени права и само за лично ползване. Открийте от сайта, можете да копирате, представени и публикувани САМО И ЕДИНСТВЕНО чрез писмено разрешаване.

Този сайт може да съдържа други бележки за собствеността и информацията за авторски права, които трябва да се използват и да се използват. Информацията на този сайт може да съдържа технически неточности или печатни грешки.

Информацията може да бъде променена или обновявана без предизвестие. Смартклима може да изменя подобни и / или изменения в продуктите и програмите, описани в тази информация, по всяко време и без предизвестия.

Възможно е електронно изображение да е илюстративно или да променяте нюанса на цветовете, Смартклима не поема отговорността за точност на информацията и изображенията. Ползвателят отговаря на тази информация на собственото си задължение.

Смартклима не носи отговорност за никой друг Уеб сайт, който можете да постигнете повече от този сайт. Ако имате достъп до уебсайта от този сайт, можете да видите, че сайтът е независим от сайта на Смартклима, а че няма да има контролирана информация от този уебсайт. Връзка от друг сайт към сайта на Смартклима не е, че Смартклима прилага или да се използва за съдържанието или използването на този уеб сайт.

Достъпът е разрешен от прилагането на закон, Смартклина при никакви обстоятелства не е отговорена за всякакви проверки, не се използва, специални или последни ще бъдат изброени от тези на този сайт, или от всеки друг уебсайт на уебсайта, който се включва, без ограничения, всички изискват ползи, преглед на информация , изгубени програми или други данни от информационната ви система или друга система, ако те са изрично сме били уверени за сигурността от това, което трябва да се търси.

Смартклима не използва никакви лицензи за авторски права, патенти или други права на интелектуална собственост. Дизайнът, структурата и съдържанието на сайта са предмет на авторско право и се защитават от законодателството. Изключете правото на собствеността си на Катрина смарт 8 ООД. Потребителите могат да отпечатват отделни страници, изображения, лога и др. от сайт, при условие, че не покриват идентифицирайте ги авторски знаци, търговски марки и други.

Смартклима има право по всяко време, за да прегледате тези условия, обновете настоящите обяви. Използвайте този уебсайт, който трябва да се уверите, че ще бъдете обвързани от всички направени промени, тъй като сте използвали периодично да посетите тази страница, за да знаете с текущите условия.

Раздел III Общи условия за покупка - продажба на стоки и услуги, свързани със сайтове на Смартклима

Цени.

Всички представени в цените на сайта са в български лева и са валидни единствено и само към момента на публикуването им.

Смартклима си запазва само да ги променя по всяко време. Представете цените в сайта на магазини и услуги с всички други продукти, като за всеки отделен продукт е изрично посочено, че можете да използвате за доставка, монтаж, транспорт или др.

При промяна на вашия потребител Потребителят трябва да плати тази цена, която е актуална по време на включване на договора.

При намаления, обявени в сайта, неактуални цени са задраскани, а те са обявени за това с намаление.

Поръчки и доставка на стока и / или услуга

Поръчки можете да използвате всички потребители на сайта и онлайн магазина. Изпратете заявка за поръчка, която не е забравена от продуктите в нивата.

Направените поръчки се препоръчват след обаждане от сътрудник на Смартклима. Поръчките направени до 15.00 часа на това, което ще бъде получено представяне до края на този работен ден. Поръчки направени след 15.00 часа ще бъдат представени на следващия ден. Поръчи се се обработва от понеделник до събота. Всички поръчки, които могат да бъдат направени в събота след 12.00 часа и в неделя, ще се обработят в понеделник. Изпращайте поръчки по време на официални празнични дни и празници се обработват на най-добрите работни дни след вашите дни. В по-натоварените месеци от годината - юли и октомври, предлагане на поръчка може да се отнеме 1-2 работни дни.

Следваща поръчка в сайта на потребителя може да посети и офис на Смартклима и от там да използва продукта, който е избран. Ако забележите конкретни офиси на Смартклима, които ще получат, продуктът е запазен за конкретния потребител.

Всички продукти, които се намират в сайта, се предлагат на цялата страна на куриерската фирма Спиди, Еконт, ТМТили друга фирма. Времето за доставка е от 2 до 7 работни дни, когато стоката е налична в склад на Смартклима. Потребителят може да избере начина на доставка: до най-близкия офис на транспортната фирма в населено място или до входа на неговия адрес.

Ако имате, продуктът е със статут на "По поръчка", когато срокът на доставката се увеличава от 20 до 30 работни дни, като се предлагат от продукти на продукти и други продукти.

Продуктите трябва да се следват като сътрудник на Смартклима да се свържете с потребителя по телефона и да получите представяне от последния. Потвърждението може да бъде търсено и по електронна поща, посочено от потребителя.

Стоките се доставят на получателите до входа на имота. Имайте предвид, че апартаментът на апартамента на клиента е таксувателно 10,00 лв. на етаж.

Цената на доставка за продукти на 100,00 лв. е 9,90 лв. Всички продукти над 100.00 лв. са с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за България.

Всички се справят с услугата „Провери преди да платиш“. Проверете, че сте свежи до преглед на външния си вид на стоката и не е продукт, който трябва да се използва и тества. В случай на предложение и с транспортен дефект, потребителят се показва от самото си на замяна. Ако не правите това, вие трябва да одобрите, като потребител на губи трябва да бъде по-препоръчан, че стоката трябва да бъде доставена с явни недостатъци, липсата на някои от придружаващите я аксесоари и / или които да бъдат отворени от българското правителство документи. Смартклима не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в сегашната на куриер.

Плащане

Ползвателят може да плати по поръчка от поръчката от сайта, която отговаря на своя избор само от следните възможности:

Наложен платеж

Плащане с банкова карта

Банков превод

Плащайте почти никой от други финансови / кредитни институции

Независимостта от избраните способности всички плащания се представят за валута и обмен и курс. Вземете предвид настоящите общи условия, ползвателят ни дава изрично и безусловно съгласие, за да платите авансово на Смартклима, като всички продадени цени са поръчани чрез сайта на стоката. В случай на плащане в „платен платеж“, при доставка на купувач, който се продава от куриера касова бележка и фактура, в случай, че потребителят е юридическо лице, в което е посочен поръчка за поръчка, трябва да бъде продадена цена, както и за доставка и такса наложен платеж. Купувачът е предал на куриера сума равна на несъществуваща сума (използва се за стоката, е необходимо да се достави и да се плати такса) посочена във фактурата, която се намира в талона за приемане - предаване (удостоверено предаване на стоката посочена в касовата бележка от куриера на купувача) , който служи за разписка. С подписване на приемо-предавателен протокол купувачът се овластява куриера, за да се предаде от негово име и за негова дума на ДРУЖЕСТВОТО, която е продадена цена на доставена стока.

Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .