Menu
Вашата количка

Индивидуална оферта за всеки клиент

За Нас

НАШАТА ИСТОРИЯ

Ние сме “Катрина смарт 8” ООД наричана още Смартклима. Основната ни дейност е внос, продажба, доставка, монтаж, сервиз и проектиране на климатични инсталации. Ние сме вносители на климатици от Япония при нас можете да намерите повечето водещи марки климатици ,като Daikin, Mitsubishi,Toshiba,Fujitsu,National-Panasonic ,Hitachi,Sharp разполагаме с голямо разнообразие на модели климатици като нови и втора употреба. Климатиците който предлагаме втора употреба са рециклирани, и подготвени за употреба с 3 години гаранция. Всички продукти биват проверени и пригодени за експлоатация от екип специалисти в сферата с дългогодишен опит.


НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ

Собствен внос

Внос и продажба на Японски климатици с високи показатели в енергоспестяването и шумови нива. 100 % качество

100% енергоспестяване

Хиперинверторни климатици покриващи всички критерии за икономичност на Японския и Европейския пазар!

Сервиз 24/7

Гаранционен сервиз на климатици, обадете се и ще бъдем максимално бързи в реакцията за отстраняване на повредата!

При нас ще откриете още проектиране на климатични инсталации и изграждане. Доставка и монтаж на термопомпи, вентилационни системи, слънчеви колектори за битова гореща вода. Изграждане на отоплителни и охладителни инсталации с термопомпа, vrv , чилър и централна климатизация на жилищни или търговски сгради.

Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .