Menu
Вашата количка

Индивидуална оферта за всеки клиент

Климатици RSS емисия

01 ное Климатици Mitsubishi Electric
0 1216
Ако имате нужда от надежден и висококачествен климатик, за да си осигурите максимален комфорт в помещението, тогава климатиците Mitsubishi Electric предлагани от Smartklima  определено ще ви подхождат . В края на краищата те въплъщават всички положителни качества на битовото оборудване за контрол на климата:Надеждност. По иновации в  климатичните т..
22 окт ПОДДРЪЖКА НА КЛИМАТИКА!
0 1406
В съвременния живот климатиците са се превърнали в неразделен и важен уред за всеки (апартамент, офис, магазин и т.н.). Въпреки това тяхната дългосрочна и ефективна работа зависи не само от правилния избор на климатик и (висококачествен) монтаж, но и от последващата поддръжка. Извършвайки своевременна поддръжка на климатичните системи,  можете знач..
01 окт КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИЯТ КЛИМАТИК ?
0 1352
Настъпило е времето в което трябва да подмените Вашият стар климатик или да си закупите нов за новото си жилище. Ето тук е момента в който всеки започва да си задава въпроса какъв климатик ще му е необходим .Но как да изберем правилния климатик? Сега има толкова много марки и модели, всеки с уникални функции. В днешната статия ще се опитаме да отго..
29 сеп КЛИМАТИЦИ
0 1472
Климатиците като неизменна част от нашия живот! В днешно време всеки от нас разполага с климатик , преди 20 години да имаш климатик бе определяно като лукс ,но днес е просто необходимост без която трудно бихме постигнали темперaтурен комфорт у дома или офиса си.Какви климатици се използват в дома? В битови условия най-често се използва сплит систем..
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .